Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Gumenim stupićima protiv parkiranja na putu za Mline od ulaza u park do plivališta (FOTO)

Kako bi se spriječilo parkiranje na putu za Mline, dijelu Šetališta Marka Marojice od ulaza u park Striježice  do plivališta V.K. Gusara, a time i osigurala prohodnost navedenog dijela ceste u ljetnim mjesecima.  ovih dana se pristupilo novom rješenju - postavljanju gumenih stupića na sredini ceste između dva kolna traka. Postavljeno je ukupno 12 žuto-crnih gumenih stupića, što bi trebalo spriječiti korištenje jednog kolnog traka za parkiranje.

Na tom dijelu ceste je nedavno završena rekonstrukcija i proširenje što je omogućilo prometovanje u dva kolna traka. Hoće li ovakvo rješenje, uz nedavni završetak kružnog toka i postavljanje rampe kod plivališta riješiti gorući ljetni problem Mlina, doznat ćemo već u narednim danima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn