Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Prestanak onečišćenja mora u Mlinima - Uzorci od 18. i 19.09. udovoljavaju kriterijima

- Tijekom devetog redovnog ispitivanja kakvoće mora za kupanje prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije u 2019. godini utvrđeno je da rezultati analize mora za kupanje na plaži Mlini u Župi dubrovačkoj uzorkovanog 17.09.2019. nisu udovoljavali uvjetima Uredbe o kakvoći mora za kupanje (NN 73/08).

Uzorkovanje je nastavljeno 18. i 19.09.2019. godine. Rezultati ispitivanja udovoljavaju Uredbi, što upućuje na prestanak kratkotrajnog onečišćenja na plaži Mlini u Župi dubrovačkoj - navodi se u obavijesti z Dubrovačko neretvanske županije.

Prema rezultatima objavljenim na stranici Kakvoća mora u Republici Hrvatskoj na dodatnom ispitivanju 18.09.u 13:45 more je ocijenjeno kao dobro, a na ispitivanju 19.09. u 11:50  kao izvrsno. Temperatura mora u Mlinima jučer je iznosila 23.6 °C.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn