Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Za dostojan život - Pokrenuta akcija za pomoć Magdi Knego i njezinoj kćeri Gogi

Putem Facebook stranice DUMAM-e prije nekoliko dana ponovno je pokrenuta humanitarna akcija za pomoć našoj sugrađanki Magdi Knego i njezinoj kćeri Gogi, ovaj put  donacijama za dostojan život naših sugrađanki.

Kako je navedeno u objavi na stranici DUMAM-e, Magda Knego i njena Goga su postale nevidljive za sve institucije, Magda s kćeri Gogom, koja je stopostotni invalid živi od  tek nekoliko tisuća kuna primanja, u iznajmljenom stanu na drugom katu bez dizala.

" Živi od  osobne invalidnine 1500 kn, njega djeteta 2500 kn, uvećani dječji doplatak 800 kn.
Tu i tamo dođe neka jednokratna pomoć, a s ovime sto prima NE MOŽE pokriti stanarinu i režije. A gdje je sve ostalo sto treba za dostojan život! Bez luksuza ikakvoga !! 
- navodi između ostalog Dita Lipanović u objavi na stranici DUMAM-e.

Magda Knego
HR5324070003262082133
Model:00
Poziv na br: 04102019

Svrha uplate: donacija za dostojan zivot


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn