Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Kolektivna sadnja drveća u parku ispred Centra Josipovac - Korisnici zasadili masline

Da svatko može zasaditi drvo i dati svoj doprinos u uređenju i poboljšanju životne sredine pokazali su korisnici Centra Josipovac koji su se uključili u akciju građanske inicijative kolektivne sadnje drveća „Zasadi drvo ne budi panj“.

Nakon što su u čtvrtak posadili drvo murve u parku Striježice, jučer je nastavljena kolektivna sadnja drveća u parku ispred Centra Josipovac gdje su korisnici pod vodstvom radnog instruktora Pera Papca zasadili masline i drugo autohtono bilje. Ovaj događaj udružio je snage djelatnika i volontera koji su se rado odazvali zajedničkoj akciji uređenja parka.

Trebalo je pripremiti teren za nove sadnice koje je ustanovi velikodušno donirao Eko taxi ali i odraditi potrebne pripreme, što ne bi bilo moguće bez pomoći Općine Župe dubrovačke i djelatnika Komunalnog društva Župe dubrovačke, te Braniteljske zadruge – EKO ŽUPA kojima se ovom prigodom v.d. ravnateljica Jelena Đuraš Gleđ posebno zahvalila.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn