Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Druženje najmlađih članova KUD Marko Marojica uz igre i tratamenat u Domu u Buićima

Župski KUD Marko Marojica početkom ljeta je pokrenuo školu folklora koja je okupila djecu u dobi od pet do dvanaest godina. Sekcija trenutno broji 48 članova koji marljivo uče i rade pod vodstvom svoje voditeljice Vinke Zec kako bi se u skoro vrijeme pridružili svojim starijim kolegama u izvedbi tradicionalnih župskih bala.

Kako doznajemo od predsjednika KUD-a Jakova Handabake, za najmlađe folkloraše već su nabavljene Župske nošnje koje je financirala Općina, te se s nestrpljenjem očekuje njihov prvi nastup na nekoj od smotri ili folklornih priredbi tijekom sljedeće sezone.

Vinka Zec, voditeljica malih folkloraša, na koje je kako kaže izuzetno ponosna, organizirala je prošle subote u prostorijama Doma u Buićima, gdje se okupljaju i vježbaju,  druženje uz razne igre i tratamenat koje smo ovjekovječili zajedničkom fotografijom.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn