Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

„Sjaj tradicije i Božića u Župi“ - Izložba ručnih radova, suvenira i Božićnih ukrasa

- Dragi stanovnici Župe dubrovačke i cijelog dubrovačkog kraja. Dragi nam gosti! Pozivamo vas da dođete u Župu dubrovačku u dane 4.i 5.,te 10. i 11. prosinca u vremenu od 08:00 do 18:00 sati u Dom kulture u Mandaljeni (zgrada „Blagajna“ kod crkve u Mandaljeni), gdje će se već tradicionalno po četvrti put održati izložba unikatnih ručnih radova, župskih suvenira i božićnih ukrasa pod nazivom „Sjaj tradicije i Božića u Župi“. Izložba se organizira u duhu obrazovnog i kulturnog djelovanja u našoj općini - navodi se u dopisu župskih umjetnika kojim pozivaju građane na ovu, već tradicionalnu izložbu.

Uz radove župskih umjetnika predstavit će se i Dubrovačko društvo za afirmiranje, te knjiga i strip „Slagalica“,

Promocija društva Slagalica uz predstavljanje spisateljica gospođa Marije Đanović, Renate Zlatković i Ivane Radaljac i njihovih književnih djela te goste večeri mladog dubrovačkog glazbenika na fagotu Lovra Čuikina i klapu Karaka održat će se u nedjelju 4.prosinca u 17:00 sati.

Završni prigodni program održat će se 11.12.2016. godine u 16:00 sati kada će nastupiti: Kud Marko Marojica, Mažoretke Župe dubrovačke, Tamburice Bratstva SV.Luka u Čibači sa zborom SV. Marije Magdalene iz Mandaljene i drugi.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn