Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Blagajni otvorena četvrta izložba "Sjaj tradicije i Božića u Župi" (FOTO)

Sinoć je u zgradi Blagajne u Mandaljeni otvorena tradicionalna izložba unikatnih ručnih radova, župskih suvenira i božićnih ukrasa "Sjaj tradicije i Božića u Župi" . Na izložbi koja se održava već četvrtu godinu uz radove župskih umjetnika predstavilo se i Dubrovačko društvo za afirmiranje i promicanje knjige i stripa "Slagalica".

Uz nastup Lovra Čuikina na fagotu i klape Karaka predstavile su se spisateljice  Marija Đanović, Renata Zlatković i Ivana Radaljac. Završni prigodni program održat će se 11.12.2016. godine u 16:00 sati kada će nastupiti: Kud Marko Marojica, Mažoretke Župe dubrovačke, Tamburice Bratstva SV.Luka u Čibači sa zborom SV. Marije Magdalene iz Mandaljene i drugi.


FOTOGALERIJA by Maja Petrušić Bender

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/kultura/izlozba_blagajna0412{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn