Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Završna večer izložbe "Sjaj tradicije i Božića u Župi" protekla u pravom domaćem ugođaju

Završna večer ovogodišnje izložbe unikatnih ručnih radova, župskih suvenira i božićnih ukrasa "Sjaj tradicije i Božića u Župi" protekla je u pravom domaćem ugođaju. Bilo jedno veliko zajedničko druženje uz Božićne pjesme gdje su nakon Župskih mažoretkinja koje su bile prekrasne sa svojim nastupom i KUD-om Marko Marojica koji je predivno odbalao Župske bale uz zbor i tamburaše pjevali i posjetitelji.

- Kroz našu izložbu prošao iznimno veliki broj posjetitelja u ova četiri dana koliko je izložba trajala. Ugođaj je bio predivan, a oduševljenje posjetitelja ogromno. Nek Vam je svima blagoslovljen Božić i sretna Nova 2017. godina - poručuju obitelji Klešković, Miloslavić i Petrušić-Bender.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2016/kultura/izlozba_blagajna1112{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn