Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Skupština KUD-a Marko Marojica - Jakov Handabaka treći put izabran za predsjednika

Na izbornoj skupštini KUD-a  Marko Marojica održanoj sinoć u prostorijama društva u Domu na Kantulama, po treći put za predsjednika župskih folkloraša je izabran  Jakov Handabaka. Za potpredsjednika je izabran Lovorko Klešković, tajnika Andrija Kušt, a članove Izvršnog odbora Vinka Zec, Vicko Miloslavić, Nikola Miloslavić - Lećak i Josip Papac.

U izvješću o radu u proteklom razdoblju je naglašeno kako je u protekloj godini KUD osnovao Dječju grupu , te nabavio nošnje za njih. Djecu planiraju uključiti u svoj program tijekom sljedeće godine. Istaknuto je i gostovanje u Linzu, Austrija prije mjesec dana, a od planova put na proslavu 50. godišnjice Folklora u Starim Mikanovcima.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn