Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Udruga “Luža”; Prijavite se za radionicu "Foto i video snimanje za početnike" u Spioni

Nakon objavljenog poziva u kojem je putem ankete ispitala interes za održavanja radionica Foto i video snimanje, Kako koristiti računalo i Digitalna obrada fotografije u Župi dubrovačkoj, Udruga za promicanje medijske kulture “Luža” obavještava da ima ih dovoljno zainteresiranih za početak radionice "Foto i video snimanje za početnike", te moli zainteresirane da se jave na  obrazac http://luza.hr/index.php/kontakt/.

- Besplatna radionica će se održavati u Spioni, a na njoj mogu sudjelovati svi zainteresirani, od djece do umirovljenika. Potrebno je samo bilo kakav digitalni foto aparat ili telefon koji može slikavati. Vidim da ima interesa i za digitalnu obradu fotografije. U Lazaretima počinje radionica 4. travnja, utorkom i srijedom i traje četiri tjedna. I za ovu radionicu se možete javiti na isti obrazac - poručuje Nikola Duper iz Udruge Luža.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn