Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

FOTO VIJEST; Dječja grupa župskog KUD-a nastupila na Malom festivalu folklora

Dječja grupa KUD-a Marko Marojica danas je na šestom izdanju Malog festivala folklora i baštine koji se održao na Osojniku u organizaciji KUD-a "Sveti Juraj" imala svoj prvi nastup.

Šesti Mali festival folklora i baštine okupio je brojna kulturno – umjetnička društva iz županije, Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Osim županijskih kulturno-umjetničkih društava: Marko Marojica iz Župe dubrovačke, Folklorne skupine Osnovne škole Orebić, KUD-a Metković, Marine Petković i Ivana Dominika Sardelića iz Blata, Udruge Dubrovački primorski svatovi te domaćina nastupili su i mali gosti iz KUD-a Karol Wojtyla iz Kaštel Kambelovca, KUD Spačva iz Donjeg Novog Sela u Slavoniji, HKUD Sveti Ante iz Dretelja u Bosni i Hercegovini te Augustin Žigmanov iz HKUD-a Matija Gubec iz Subotice u Srbiji.

"Smatram da je iznimno važno poticati naše mlade da od najmanjih dana uče, da balaju i spoznaju istinsku vrijednost bogate kulturne baštine koju posjedujemo mi Hrvati. Grad Dubrovnik je bio partner ovog festivala od početka, a obećanjem da ćemo od danas biti još jači poticaj da ovaj festival bude još veći i snažniji", kazao je gradonačelnik Franković prilikom pozdravljanja organizatora i svih sudionika festivala.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn