Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Promocija knjige Vedrana Mezeija - Tu sam! Sedam priča na putu do odredišta

U petak, 6. travnja u dvorani Visia u Dubrovniku s početkom u 19:30 sati održat će se promocija knjige dubrovačkog glazbenika i pisca Vedrana Mezeija, "Tu sam!", sedam priča na putu do odredišta.

Knjiga je zbirka sedam različitih priča koje govore o neobičnim događajima u životu običnih ljudi. Iako je podnaslov knjige 7 priča na putu do odredišta, a sam nas autor kroz priče vodi na put u Pariz, Rim, London, Amsterdam, prašume i favele Rio de Janeira, preko egipatskih piramida, na kraju čitanja, svatko će za sebe morati pronaći odredište ili barem put kojim želi krenuti.

Na promociji koju organiziraju Društvo dubrovačkih pisaca i izdavačka kuća Ibis grafika iz Zagreba, sudjeluju Suzi Sokol - voditeljica programa, Mr. sc. Krešimir Krnic - viši predavač Katedre za indologiju pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu  glazbenici Ivana Bokarica, Maja Grgić, Srđan Marković i duo Lingua Franca, ta sam autor knjige.


VEZANI ČLANCI

NA KAVI - Vedran Mezei; "Težio sam da to bude knjiga koju bih i sam volio pročitati"


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn