Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sufinanciranje javnih potreba Županije u kulturi - Pogledajte tko je iz Župe dobio sredstva

Na mrežnim stranicama Dubrovačko neretvanske županije objavljena je Odluka o dodjeli sredstava za sufinanciranje javnih potreba u kulturi županije za 2018. godinu. Sveukupno je po kategorijama dodijeljeno 1.141.768,00 kuna od kojih su župske udruge dobile tek 14.500 kuna.

U kategoriji Glazbeno scenska, dramska umjetnost i kinematografija Kulturno zabavna ekološka i sportska udruga "Kurenat" za Rock festival Puntižela 2018 je dobila 10.000 kuna.

U kategoriji kulturno umjetnički amaterizam odobrena su sredstva Udrugi Župski karnevo za grupu Župski gospari - 1.500 kuna, te Mažoretkama Župe dubrovačke 3.000 kuna za Organizaciju Državnog prvenstva mažoretkinja.

U kategorijama Akcije i Manifestacije, Izdavačka djelatnost, Likovna djelatnost, te Nove medijske kulture i međunarodna suradnja na popisu dobitnika sredstava nema udruga, društava, ustanova ili pojedinaca iz naše Općine.

Cijeli popis dobitnika pogledajte u prilogu.

Odluka o dodjeli sredstava za sufinanciranje Programa javnih potreba u kulturi Dubrovačko-neretvanske županije za 2018. godinu


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn