Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Radionica Motion posvećena glumi i govorništvu - Predavači Đina Jakir i Anđela Bulum

Priprema se četvrto izdanje radionice Motion posvećeno glumi i govorništvu. Želite postati glumac ili samo biti karizmatični i upečatljivi u javnim situacijama? Nije bitno predznanje, nije bitno imate li aspiraciju prema glumačkom zanimanju, nije bitno je li se bavite medijskim ili javnim poslom, bitno je da imate volju i posvećenost, bitno je da želite postati osoba koju ljudi slušaju i primjećuju.

Radionica se odvija u razdoblju od 1. do 6. lipnja 2018. godine u kampusu Sveučilišta u Dubrovniku, u suradnji s Odjelom za komunikologiju. Glavni predavači na radionici su Đina Jakir i Anđela Bulum.

Đina Jakir je diplomirana komunikologinja i magistra produkcije. Đina je završila i školu govorništva u organizaciji odsjeka fonetike na Filozofskom fakultetu. Bavi se audiovizualnim medijima, pisanjem i produkcijom, a hrvatskoj publici je najpoznatija kao voditeljica HRT-ove emisije Kauč-surferica.

Anđela Bulum je diplomirana glumica, koja uglavnom glumi u predstavama u Hrvatskoj i BiH, a povremeno zapliva i u filmskim vodama. U 2018. je čeka premijera dugometražnog filma “Aleksi” redateljice Barbare Vekarić, u kojem je glumila uz renomirane hrvatske glumice Tihanu Lazović i Natašu Janjić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn