Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Večera za jednoga - Predstava dramske grupe Kluba +65 u Velikoj dvorani Općine

U Velikoj dvorani Općine Župa dubrovačka u Srebrenom, 23. Studenoga s početkom u 19:00 sati Dramska grupa Kluba +65 koji djeluje pri dubrovačkom Crvenom križu prikazat će predstavu "Večera za jednoga".

Predstava ”Večera za jednoga” (autor: Freddie Frinton) temelji se na tekstu napisanom 1920.godine, a više puta ekranizirana je i prikazivana u kazalištima diljem svijeta ponajviše u skandinavskim zemljama i to obično na Novu Godinu.

Tekst se temelji na priči u kojoj gospođa Klare slavi rođendan pozivajući na svoju zabavu četiri zamišljena prijatelja.Tu je i batler koji ima zadatak da ih sve posluži,sve piće popije,nazdravi s njima dok se na kraju ne napije i njihova priča završi sretno kao i svake godine u krevetu.

Redateljica ove predstave je Glumica u Kazalištu Marina Držića Izmira Mima Brautović koja je s velikim žarom pripremala ovu predstavu s četvero članova Kluba i zajedno s njima doživjela veliki uspjeh u komadu u kojem su igrali.

U ulozi Klare u Župi će nastupati gđa. Leandra Gluhan, a u ulozi kamerijera Nika gosp. Josip Pepo Kerschbaum. Ulaz je besplatan s humanitarnim karakterom. Dobrovoljni prilozi prikupljat će se za teško oboljelu djevojčicu iz Župe dubrovačke.

Foto: Željko Tutnjević


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn