Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U Luži otvorena izložba slika nastalih na Likovnoj koloniji u Župi (FOTO/VIDEO)

U Luži je sinoć otvorena izložba radova nastalih na tradicionalnoj likovnoj koloniji koja se 29. rujna održala u Župi dubrovačkoj. U organizaciji Dubrovačke udruge likovnih umjetnika u ugodnoj radnoj i umjetničkoj atmosferi na koloniji je nastalo 29 radova. Uz članove Dubrovačke udruge likovnih umjetnika u Župi su slikali i slikari iz cijele Županije. Ovo je bila 19. kolonija i izložba ove udruge ostvarena u suradnji sa Zajednicom kulturno-umjetničkih udruga DNŽ-e i pod pokroviteljstvom Dubrovačko-neretvanske županije.

U ime DULU-a nazočnima se obratio Valter Kožul, te je zahvalio svima koji su pomogli realizaciju ove kolonije i izložbe, a u ime Zajednice kulturno-umjetničkih udruga DNŽ-a Zdravko Obradović.

Na koloniji u Župi su sudjelovali: Josip Škerlj, Maja Kovačević, Maro Kriste, Loren Ligorio, Mirsada Mustapić, Živko Mustapić, Jure Jovica, Miro Stamatović, Dubravka Rathman, Nedjeljka Gligor, Luce Đuraš, Franica Čebirić, Maca Lučić, Zlata Lučev Perović, Marijana Hure, Mirica Dubčić, Nino Dubčić, Marijan Fragić, Vedran Grabovac, Mirjana Žuvela, Ana Salaj Barčot, Jagoda Lasić, Lile Vukotić, Rina Anđelić i Valter Kožul.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/kultura/likovna_kolonij_zupa{/gallery}

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn