Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KUD Marko Marojica dobio novo vodstvo - Ivica Grbić naslijedio Jakova Handabaku

Na svojoj redovitoj godišnjoj skupštini KUD Marko Marojica je izabrao novo vodstvo. Novi predsjednik Kuda je Ivica Grbić koji je na toj funkciji naslijedio Jakova Handabaku predsjednika u proteklom šestogodišnjem razdoblju.

KUD Marko Marojica je dobio i novi Izvršni odbor u koji su uz predsjednika Ivicu Grbića ušli Lovorko Klešković kao njegov zamjenik, te novi tajnik Davorin Njirić i Marin Srijense, Niko Miloslavić, Maris Miloslavić i Nikola Lazarević kao članovi.

Novi Nadzorni odbor će činiti Jozo Kitin, Jelica Crnčević i Michel Curić, a u Stegovni sud su izabrani Josip Papac, Petra Jakobušić i Ivan Lujo.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn