Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski karnevo poziva na svoju redovnu skupštinu u utorak, 2. travnja

Župski karnevo poziva sve ljubitelje maškaravanja pozivam na svoju redovnu skupštinu koja će se održati 2. travnja (utorak) u velikoj vijećnici Općine Župa dubrovačka s početkom u 20 sati. NA skupštini će se podnijeti izvješće i analizirati rad za poklade 2019. godine, te raspravljati o pripremama za ljetni karnevo koji će se održati 2. kolovoza.

- Kao prvo, u ime svih kojima je karnevo prirastao srcu, želim reći da nam je iznimno drago što se ove godine veliki broj ljudi uključio u karnevalska događanja u Župi kako svojim maškaravanjem tako i sudjelovanjem u pripremi i organizaciji povorka, zabava, dječje maškarate, tekstova, plakata, tratamenata, rekvizita, lutrije, plesnih nastupa, izložbe, oslikavanja lica najmlađim maškarima, te u dočekivanju maškaranih grupa i kićenju…

Drago nam je da smo nastavili suradnju s Osnovnom školom Župa dubrovačka,  Vrtićem Župa dubrovačka, Centrom za rehabilitaciju Josipovac, Mažoretkama Župe dubrovačke, Limenom glazbom Župa dubrovačka, Restaurant & catering Flamingo. Posebno veseli što smo uspostavili suradnju s Turnirom župskih mjesta, KUD-om Marko Marojica i i plesnom skupinom DanceAround, kao i župskim ugostiteljima i hotelijerima: Hotelom Astarea, One Suite Hotelom, restoranom Bistro Kogo, Caffe barom Luna i Catamaran u čijim su prostorima održane maškarane zabave.

Nakon niza aktivnosti za ove poklade malo smo se odmorili od posla i možemo dalje. Ali prije toga treba se osvrnuti na učinjeno.
Svi vi prethodno nabrojani kao oni koji ste se uključili u karnevalska događanja i doprinijeli da ove godine Župa živi karnevo najpozvaniji ste da rečete: Kako vam je bilo? Što vas je gustalo, a što nije, što biste mijenjali i kako - poručuje predsjednica Župskog karnevala Luce Čučić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn