Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Ilku Ćimiću nagrade Hrvatskog novinarskog društva za internetsko i istraživačko novinarstvo

Na svečanoj dodjeli novinarskih nagrada Hrvatskog novinarskog društva održanoj povodom Svjetskog dana slobode medija Indexov novinar Župljanin Ilko Ćimić nagrađen je s dvije nagrade za internetsko i istraživačko novinarstvo.

- Nagrada se dodjeljuje za cjelokupni novinarski rad na razotkrivanju afere „Hotmail“ i načina djelovanja „grupe Borg“ - navodi se u obrazloženju nagrade. Indexov novinar Župljanin Ilko Ćimić nagrađen je s dvije nagrade. Ćimić je nagrađen zajedno s kolegicom s Indexa Orianom Ivković Novokmet.

Ilko je bio nominiran i u kategoriji Novinara godine, gdje je ušao među četiri finalista. Od 566 članova HND-a, koliko ih je ove godine glasalo, njih 166 je glasovalo za novinara N1 televizije Hrvoja Krešića. Ćimić je bio drugi sa 146 glasova, treća novinarka RTL televizije Damira Gregoret sa 143, a četvrti Domagoj Novokmet s N1 Televizije.Ilku Ćimiću je ovo četvrta nagrada HND-a, prije par godina je nagrađen za praćenje afere Kamensko, a prije dvije godine za članke o predstečajnim nagodbama.

slike ustupio Index


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn