Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Čitaj knjigu - Večer knjige i druženje s književnicima u vrtu One Suite Hotela (FOTOGALERIJA)

One Suite Hotel nas je već naviknuo na razna društvena događanja u ugodnom ambijentu vrta ovog najmlađeg župskog hotela. Tako je bilo i sinoć kada je u vrtu punom posjetitelja i ljubitelja književnosti Alis Marić, osnivačica i voditeljica popularnog književnog bloga Čitaj knjigu okupljenima predstavila četiri knjige; "Narcis i ruža“ autorice Danielle Kordić, „Vlaho Bukovac – Djetinjstvo“ - Nore Mojaš i Lidije Crnčević, „Sto i jedna mala pjesma“ Stanka Krnjića i „Tu sam!“ – Vedrana Mezeia koji je i organizirao događaj.
 
Uz prigodan glazbeni program u neformalnom druženju s književnicima gosti ove večeri knjige su imali priliku pobliže upoznati autore knjiga i s popričati njima, ali i kupiti knjige po povoljnim cijenama. Dio sinoćnje atmosfere iz  vrta One Suite Hotela  donosimo u fotogaleriji.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn