Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Donosimo ovogodišnji program Župskog ljeta; Funova srca 27. srpnja, Ljetni karnevo 2. kolovoza

Ovogodišnji program Župskog ljeta, tradicionalne ljetne kulturno zabavne manifestacije koju organizira Turistička zajednica Općine počinje u subotu, rock koncertom Puntižela na Gumnu u Parku Striježice gdje ćemo ove godine gledati i slušati makedonskog kantautora Vlatka Stefanovskog, te popularnog repera Eda Maajku.

Prva folklorna priredba KUD-a Marko Marojica je u utorak, 9. srpnja na pozornici hotela Mlini. Župski Kud će imati još četiri nastupa; 11. kolovoza u Platu, 8. rujna na pozornici hotela Mlini, te 22. rujna i 6. listopada u hotelu Astarea.Klapa Subrenum će ovog ljeta imati tri nastupa; u nedjelju, 14 srpnja na pozornici hotela Mlini, 15. rujna u One Suite Hotelu i 29. rujna u hotelu Astarea.

Župska Limena glazba i Mažoretke će mimohod i nastup kroz Mline i Srebreno imati  u nedjelju, 25. kolovoza.

Ovogodišnja Funova srca u subotu, 27 srpnja, uz bogat vaterpolo program donose i nastup kultnog rock banda Psihomodo pop.

U petak, 2. kolovoza se vraća Ljetni Župski karnevo, program će se održavati kroz Srebreno i Mline uz nastup grupe Vertigo iz Metkovića.

U crkvi Sv. Ilara će se održati dva koncerta ozbiljne glazbe; 18. kolovoza kvartet Stefani Grbić, te 20. listopada Mirjan Bukmir i Dubrovački komorni trio.

Župsko ljeto 2019. donosi i Step & jazz u Platu 21. srpnja, rock koncert sastava Squad Four iz Dubrovnika na ljetnoj pozornici Astarea 1. rujna, te pjesme u konobi srijedom Trio Nevera u konobi Astarea, a četvrtkom Trio Lanterna u Pizzeriji Supetar Srebreno. Svaki utorak i četvrtak na ljetnoj pozornici Astarea se izvodi ples i borba Capoeira.

Početak svih priredbi je u 21 sat.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn