Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

KUD Marko Marojica nastupio na prvoj smotri folklora Dubrovačko-neretvanske županije

Župski KUD Marko Marojica nastupio je sinoć na prvoj smotri folklora  Dubrovačko-neretvanske županije održanoj u Cavtatu koju je organizirala Udruga Mame Cavtat. Osam kulturno umjetničkih društava prošetalo je u povorci Cavtatskom rivom i uljepšalo nedjeljno predvečer. Šarenilo narodnih nošnji, veziva, nakit i instrumenti oduševili su sve ljubitelje, čuvare tradicije i baštine na ovom hvale vrijednom događaju koji će nadamo se postati tradicija. Nakon svečane povorke, na trgu je započeo program koji je vodio Ivica Puljić te je svaka skupina predstavila svoju nošnju i ples.

U programu su nastupili  KUD Čilipi, KUD Stjepan Radić Pridvorje, KUD Marko Marojica, KUD Sv. Juraj Osojnik, FA Linđo Dubrovnik, KUD Ponikovska Poskočica Ston, KPD Bratska Sloga Žrnovo, Korčula i KUD Lastovo, te kao gosti KUD Vila Velebita Jesenice.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn