Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Koncertni gala vikend na Orsuli: Urban & 4, Darkwood Dub i Natali Dizdar

Nakon neuspješnog pokušaja otvaranja ovogodišnje sezone na Orsuli s Mayalesima, dvodnevni program koji će se održati u petak i subotu, 18. i 19. srpnja označit će i početak koncertnih događanja na najljepšoj dubrovačkoj pozornici. Iako nam je žao što Mayalesi nisu zasvirali, bolje otvaranje ove priče od zajedničkog nastupa Urbana i Darkwood Duba te koncerta Natali Dizdar nismo mogli zamisliti.

Petak, 18. srpnja: URBAN & 4, DARKWOOD DUB

Prvi ovogodišnji koncert na Orsuli održat će Urban & 4 i Darkwood Dub. Ulaz u park otvoren je od 20 sati, Urban & 4 će s koncertom početi u 21:30, a Darkwood Dub u 23:30. Koncerti će početi točno na vrijeme pa svim posjetiteljima preporučavamo da budu točni.
Cijena ulaznice je 80 kuna za članove udruge Ambient Croatia, a 100 kuna za sve ostale posjetitelje.

Subota, 18. srpnja: NATALI DIZDAR

Već dan nakon dvostrukog nastupa Urbana i Darkwood Duba, na Orsulinu pozornicu popet će se Natali Dizdar. Ulaz u park je otvoren od 20 sati, a koncert počinje u 21:30. Cijena ulaznice je 50 kuna za članove udruge Ambient Croatia, a 70 kuna za sve ostale posjetitelje - poručuju iz Parka Orsula.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn