Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Na me pogled tvoj obrati" susret klapa na taraci Vile Banac u Cavtatu

Već 15. godinu zaredom prva subota u rujnu je dan kada se u Cavtatu održava susret klapa pod imenom Na me pogled tvoj obrati. I ove godine večeras s početkom u 20:30 sati prekrasni ambijent tarace Vile Banac ugostit će osam klapa koje su, svaka na svoj način, ostavile trag tijekom prošle godine.

Sudjeluju: Subrenum (Župa dubrovačka), Ženska klapa FA Linđo (Dubrovnik), Oštro (Konavle), Dingač (Pelješac), Ženska klapa Fortuna (Dubrovnik), Staglin (Slano), Kampanel (Zagreb) i domaćini Ragusavecchia (Cavtat).

Susret klapa organiziraju Turistička zajednica općine Konavle i klapa Ragusavecchia. Ulaznica, po cijeni od 50 kuna može se kupiti dva sata prije početka koncerta na ulazu u Vilu Banac. Dio prihoda s koncerta bit će uplaćen u humanitarne svrhe.

U nedjelju, 7. rujna, na istom mjestu, dakle taraci Vile Banac, u sklopu iste manifestacije održat će se i koncert poznate zagrebačke klape Kampanel. Koncert počinje u 20,30 sati, a ulaz je besplatan.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn