Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Šesto izdanje Zimske lige NK Župa dubrovačka od 13. siječnja do 24. veljače 2019.

Šesto izdanje već tradicionalne Zimske lige Nogometnog kluba Župa dubrovačka igrat će se u školskoj sportskoj dvorani na Mljekari do 13. siječnja do 24. veljače 2019. godine.

Liga nastavlja s porastom broja prijavljenih ekipa, pa će tako za razliku od zadnje sezone s 34 ekipe, za dvadesetak dana na parketu dvorane na Mljekari igrati mali nogometaši iz 39 ekipa.

Podsjetimo, u pet uzrasnih kategorija lani su najviše uspjeha imale ekipe iz NKNA Libertas i NA Konavle koje su slavile u po dvije kategorije, dok je jedna pripala NK Gošk Dubrovniku. Župa dubrovačka je na prošlogodišnjoj Zimskoj ligi osvojila jedno drugo i dva treća mjesta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn