Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mandaljeni Fair play, Maro Sambrailo igrač kola, najljepši gol Domagoja Žeravice

Popularni Turnir župskih mjesta ove godine je aktivan i izvan parketa školske sportske dvorane na Mljekari. Turnir je dobio svoju Facebook stranicu koja se vrlo često ažurira i donosi razne sadržaje i zanimljive komentare.

Tako je danas između ostalog proglašena Fair play ekipa kola, ta titula je pripala Mandaljeni. "Shvatili su glad i želju Srebrenskih mladića, te nisu reagirali na "provokacije", završivši utakmicu bez ijednog faula na utakmici. Da, dobro ste vidjeli, konto njihovih akumuliranih bio je 0, a još su i pobijedili" - navodi se u obrazloženju odluke.Naj gol kola je postigao Domagoj Žeravica (Brgat). Najljepši gol iz svakog kola ulazi u kandidaturu za prestižnu nagradu "NEKO MILOSLAVIĆ AWARD". Najbolji igrač kola je Maro Sambrailo (Postranje) koji je svojom fantastičnom predstavom vodio Postranje u pobjedi protiv prošlogodišnjeg prvaka Fix Čibače.Turnir ima i svoju kladionicu, a svaka ekipa kladioničare. Najuspješniji nakon prvog kola je Tomo Raič (Mišići/Zona) koji je pogodio čak dva točna rezultata; Srebreno - Mandaljena 2:3 i Brgat-Bjelice 4:2. Rezultat ove druge utakmice pogodio je i Miro Marić (Gornja Čibača) koji je na drugoj poziciji.  Organizatori pohvaljuju i Vicka Miloslavića (Postranje), Marka Limova (Mandaljena) i Belmonda Gagra(Krstac/Popolica) koji su pogodili pet parova, ali na njihovu žalost bez točnog rezultata.

Određen je i raspored i termini utakmica 2. kola koje se igra u nedjelju 27. siječnja

17:15 Gornja Čibača - Mandaljena
18:00 Mišići/Zona - Srebreno
18:45 Soline/Plat - Čelopeci
19:30 Postranje - Pod Petrača
20:15 Fix Čibača - Brašina
21:00 Bjelice - Mini Čibača

Više informacija o turniru pogledajte na stranici Turnir župskih mjesta.


VEZANE VIJESTI

Turnir Župskih mjesta - Postranje pobijedilo prvaka, Gornja Čibača napunila mrežu Mišića (FOTOGALERIJA)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn