Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Malonogometni turnir u Gornjoj Čibači ulazi u završnicu; Večeras se igra četvrtfinale

Malonogometni turnir 4.Futsal cup 2019. koji se od prvih dana kolovoza igra na igralištu u Gornjoj Čibači, stigao je do završnice - eliminacijske faze koja počinje večerašnjim četvrtfinalnim utakmicama.

Odigrane su dvije faze igre po skupinama. Nakon prve faze u skupini "A" Westfalen je u daljnje natjecanje prenio 6 bodova, Antika i Dunave po bod, a oprostili smo se od ekipe CB Mirakul. U skupini "B" dalje su išli Pridvorje (prenose 4 boda) Ombla (prenose 4 boda) i Cavtat (dalje bez bodova), a od turnira se oprostili Coco beach bar i Škropec Baskija. Iz skupine "C" u drugi krug 6 bodova je prenio Spektar, Riva Slano 3 boda, a Tika taka je prošla bez bodova.Iz ove skupine smo se oprostili s ekipama Gimke i Jadran Ljuta.  U Skupini D Restoran Paradise dalje prenosi 6 bodova, Po litre pive 1 i Plutajuća mina 1. U ovoj skupini su od natjecanja odustali ekipe Respekt i Elita.

U drugoj fazi su formirane dvije nove skupine po šest ekipa. Pobjednik skupine "F" je Spektar s 13 bodova, slijede Restoran Paradiso 10, Riva Slano 7 i Po litre pive s 5 boda, a ispod crte plasmana u četvrtfinale su ostali Plutajuća mina s 5 i Tika Taka s 2 boda.

U skupini "E" najbolji bilo Westfalen 12 bodova, drugo Pridvorje 11, treća Ombla s 10, a u četvrtfinale ide i  Cavtat sa 6 bodova. Peto i šesto mjesto skupine su zauzeli Dunave s 2 i Antika s jednim bodom.

Večeras je na rasporedu četvrtfinale;

20:00 Cavtat - Spektar
20:45 Ombla - Restoran Paradiso
21:45 Pridvorje - Riva Slano
23:00 Westfalen - Po litre pive


Subota slobodan dan, u nedjelju je predviđeno polufinale, a u ponedjeljak finale.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn