Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Mlađi pioniri i početnici Župe pobijedili Libertas, Prednatjecatelji NA Konavle 3

U posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva Juniori Župe dubrovačke nisu uspjeli zadržati stopostotni niz. Izgubili su od Neretve te im prva pozicija na kraju jeseni ovisi o tome hoće li Neretva pobijediti Orebića u zaostaloj utakmici.

Kadeti su odigrali dvije utakmice, prvo u subotu izgubili u Metkoviću i izgubili. Po prikazanoj igri nezaslužen poraz, ali za pozitivan rezultat treba popraviti realizaciju. U drugoj utakmici, danas u Čibači, bili su uvjerljivi protiv Žrnova. I oni su završili polusezonu, ali o konačnom plasmanu će odlučiti zadnje kolo koje se igra u subotu, a u kojem je Župa slobodna.

Mlađi pioniri su u Čibači igrali derbi protiv NA Libertas i odigrali najbolju partiju ove jeseni, te više nego zasluženo pobijedili. Od U-12 generacije Župe smo navikli da najbolje igraju kad je najpotrebnije, tako da nas i ovaj put nisu razočarali.

Početnici su imali polovičan uspjeh. Župa 1 je također igrala derbi protiv NA Libertas i uz vrlo dobru igru više nego zasluženo pobijedila, a Župa 2 je doživjela prvi poraz ove jeseni, bolji su bili igrači iz NA Konavle 3 rezultatom 1:0. Obje župske ekipe su i dalje na vodećim pozicijama.

Prednatjecatelji su također ostvarili polovičan uspjeh. Župa 2 je poražena od Goška, a Župa 1 je nadigrala NA Konavle 1.

Rezultati:

Juniori U-18:

NK Župa dubrovačka - NK Neretva 0:3

Ml.Kadeti U-15:

ONK Metković - NK Župa dubrovačka 3:0

NK Župa dubrovačka - NK Žrnovo 3:0
(Antun Sebastijan, Božo Gustin, Ante Azinović)

Ml.pioniri U-12:

NK Župa dubrovačka - NA Libertas 2:0
(Božo Gustin 2)

Početnici U-10:

NK Župa dubrovačka 1 - NA Libertas 2:1
(Đivo Pregelj, Mihael Miloslavić)

NK Župa dubrovačka 2 - NA Konavle 3 0:1

Prednatjecatelji U-8:

NK Župa dubrovačka 1 - NA Konavle 1 3:0
(Gabrijel Bender 2, Antonio Vučur)

NK Župa dubrovačka 2 - NK Gošk 0:11

Liga dječaka 2010.god.i ml.:

NK Župa dubrovačka - DU Talent 2 9:0
(Matej Marić 4, Milo Nardelli 3, Miho Mišić, Luka Vlašić)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn