Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Tri generacije malih nogometaša Župe nastupile na međunarodnom turniru u Zagrebu

Mali nogometaši NK Župa dubrovačka proteklog su vikenda nastupili na jakom međunarodnom turniru Kid's winter trophy 2017 koji se igrao u Zagrebu. Župa je na turniru sudjelovala s tri generacije;mlađi kadeti(U-15), mlađi pioniri(U-13) i početnici (U-11) te ostvarila odlične rezultate, a uspjeh je još veći jer treba uzeti u obzir da se na turnir igrao po malonogometnim pravilima.

- Treba čestitati svim igračima i trenerima na prikazanoj igri i ponašanju tijekom cijelog turnira, a također i roditeljima koji su u velikom broju bodrili naše mladiće. Takvo zajedništvo i kvalitetan rad su i najveća snaga našeg kluba a što se pokazalo i na ovom turniru - poručuju iz NK Župa dubrovačka.


Generacija U-15 je u konkurenciji 21 ekipe igrala u četvrtfinalu te, iako je bila dosta bolja tijekom cijele utakmice, na kraju izgubila na kaznene udarce.

Rezultati:

Skupina

NK Župa dubrovačka – MNK Gospić 1:1
NK Župa dubrovačka – NK Jadran Kozina (Slo) 0:4
NK Župa dubrovačka – NK Funtana 2:0

Osmina finala

NK Župa dubrovačka – NK Vinogradar 1:0

Četvrtfinale

NK Župa dubrovačka – NK Zmaj Makarska 1:1 (2:3) KU

NK Župa dubrovačka (U-15) je nastupila u sastavu: Lovro Bašić, Nikša Putica, Antun Sebastijan, Zlatko Tokić, Kenan Omerović, Nikša Milić, Ante Azinović, Žak Stević, Ante Nikolić i Maro Tomaš. Trener - Mladen Nikolić.


Generacija U-13 je u konkurenciji 24 ekipe također igrala četvrtfinale u kojem su ispali od najbolje ekipe na turniru. Rano su poveli, ali nisu izdržali do kraja, te je NK Jaska na kraju zasluženo prošla i na kraju osvojila turnir.

Rezultati:

Skupina

NK Župa dubrovačka – NK Jadran Poreč 1:2
NK Župa dubrovačka – OFK Lauš B.Luka(BiH) 2:0
NK Župa dubrovačka – OFK Bihać(Bih) 1:1

Osmina finala

NK Župa dubrovačka – NK Glavice 2:1

Četvrtfinale

NK Župa dubrovačka – NK Jaska 1:3

NK Župa dubrovačka (U-13) je nastupila u sastavu: Roko Vuletić (ŠN Božo Broketa), Filip Gverović, Božo Gustin, Frano Vučur, Ivano Brković, Matija Miladin, Karlo Vučičević, Jan Nikola Kovačević, Luka Miloslavić, Roko i Maro Ledinić, Karlo Krmek, Mateo Družić i Lovre Bagur. Trener - Ivica Karabogdan.


Najmlađa generacija (U-11) je u konkurenciji 25 ekipa osvojila odlično 2. mjesto, ali i tu ostaje mala žal jer su u finalu, u zadnjoj minuti vodili 2:1. 40-tak sekundi do kraja primaju nespretan gol i onda se bilo teško psihički pripremiti za izvođenje kaznenih udaraca. Bez obzira na finalni poraz i ovo odličan rezultat za župske početnike. Osim 2.mjesta osvojili su i nagradu za najboljeg igrača, a pehare su dobili Đivo Pregelj i Marko Previšić.

Rezultati:

Skupina

NK Župa dubrovačka – NK Portorož Piran(Slo) 1:1
NK Župa dubrovačka – NŠ Bela krajina(Slo) 4:1
NK Župa dubrovačka – NK Pomak Split 2:1

Osmina finala

NK Župa dubrovačka –NK Kolibri Bihać(Bih) 3:0

Četvrtfinale

NK Župa dubrovačka – NK Sava Kranj(Slo) 0:0 (2:0) KU

Polufinale

NK Župa dubrovačka – NK Varaždin 1:0

FINALE

NK Župa dubrovačka – NK Borac Jelah (Bih) 2:2 (1:2) KU

NK Župa dubrovačka (U-11) je osvojila drugo mjesto u sastavu: Božo Lučić, Fran Matej Bulić, Đivo Pregelj, Marino Mihočević, Mihael Miloslavić, Marijan Šipić, Marko Previšić, Mihael Raguž, Vlaho Gverović, Petar Čović, Roko Kojaković, Dorian Jozić i Robert Kevo. Trener - Damir Žustra.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn