Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Utakmica u Vela Luci prekinuta nakon vodstva Župe, pogotka Kajbe u 21. minuti

Utakmica 5. kola 1. Županijske lige između Hajduka 1932 i Župe dubrovačke u Vela Luci prekinuta nakon vodstva Župe dubrovačke u 21.minut. Naime, kako se navodi u zapisniku, u 21. minuti kapetan Župe Velimir Kajba postiže gol za vodstvo gostiju, ali domaći igrači imaju prigovor da je gol postignut iz zaleđa.

- Domaći igrači okružuju pomoćnog suca Zukića, te ga igrač Hajduka broj 11 (Hrvoje Gugić) s dvije ruke odgurne i poteže za majicu i udara u prsa nakon čega se pomoćni sudac Mersad Zukić napušta igralište i povlači se u prostoriju za suce. Delegat, glavni sudac i drugi pomoćni se također povlače s terena i nakon razgovora s pomoćnim sucem Zukićem, se nije osjećao sposobnim nastaviti utakmicu, glavni sudac Luka Liković iz Krvavca dodjeljuje izravni crveni karton Hrvoju Gugiću, te prekida utakmicu u 23. minuti - stoji u zapisniku utakmice.

Župa dubrovačka je u 23 minuta utakmice, koja će vjerojatno biti registrirana 3:0 u njenu korist, istrčala u sastavu; Faris Sarić, Marko Šećer, David Gabrić, Toni Soldić, Viktor Lekaj, Velimir Kajba, Ante Kovačić, Antonio Lipotić, Nemanja Mijodanić, Goran Smolčić i Frano Mrđen, trener Ivica Karabogdan.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn