Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župljanin na Poljudu !! Lukša Jakobušić dopredsjednik uprave Hajduka

Na konferenciji za medije predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića predstavljena je nova organizacijska struktura kluba u kojoj je na novu funkciju dopredsjednika uprave kluba postavljen župski poduzetnik Lukša Jakobušić.

Jakobušić će u Hajduku biti zadužen za četiri odjela; Odjel financija, marketinga i prodaje, pravnih poslova i ljudskih resursa, te odjel logistike.

- Ako me pitate zašto sam tu, to je prije svega zbog Marina Brbića s kojim se poznam još od 2014. kad smo se našli u Bijelom salonu, naše druženje se nastavilo i nakon što je on pošao iz Hajduka  sad kad se vratio činilo mu se logično da me zove, što me malo iznenadilo, ali sam prihvatio prvenstveno radi njega, zbog poštenja i moralnosti, a i netko tko se vrati dva puta na ovo mjesto svakako zaslužuje respekt - rekao je Jakobušić nakon što se ukratko predstavio novinarima, te najavio potpuno fokusiranje na novi posao u Hajduku zbog kojeg planira i preseljenje u Split.

Na istoj konferenciji Saša Bjelanović potvrđen je kao sportski direktor i za naredno razdoblje, do 2022. godine.

slike: screenshot HNK Hajduk


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn