Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župljanin na Poljudu !! Lukša Jakobušić dopredsjednik uprave Hajduka

Na konferenciji za medije predsjednika Uprave HNK Hajduk Marina Brbića predstavljena je nova organizacijska struktura kluba u kojoj je na novu funkciju dopredsjednika uprave kluba postavljen župski poduzetnik Lukša Jakobušić.

Jakobušić će u Hajduku biti zadužen za četiri odjela; Odjel financija, marketinga i prodaje, pravnih poslova i ljudskih resursa, te odjel logistike.

- Ako me pitate zašto sam tu, to je prije svega zbog Marina Brbića s kojim se poznam još od 2014. kad smo se našli u Bijelom salonu, naše druženje se nastavilo i nakon što je on pošao iz Hajduka  sad kad se vratio činilo mu se logično da me zove, što me malo iznenadilo, ali sam prihvatio prvenstveno radi njega, zbog poštenja i moralnosti, a i netko tko se vrati dva puta na ovo mjesto svakako zaslužuje respekt - rekao je Jakobušić nakon što se ukratko predstavio novinarima, te najavio potpuno fokusiranje na novi posao u Hajduku zbog kojeg planira i preseljenje u Split.

Na istoj konferenciji Saša Bjelanović potvrđen je kao sportski direktor i za naredno razdoblje, do 2022. godine.

slike: screenshot HNK Hajduk


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn