Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Skupština NK Župa dubrovačka; Đuro Lonza potvrđen za predsjednika i u novom mandatu

U nazočnosti brojnih članova, te roditelja polaznika škole nogometa Astarea sinoć je u prostorijama Općine u Srebrenom održana redovna i izborna skupština Nogometnog kluba Župa dubrovačka i klupske škole nogometa. Uz izvješće o radu u proteklom razdoblju, izvješće Nadzornog odbora za 2018. godinu i usvajanje financijskog izvješća, skupština je imala i izborni dio izbora vodstva kluba u narednom razdoblju.

Za predsjednika kluba u novom mandatu potvrđen je dosadašnji predsjednik Đuro Lonza, a za njegovog zamjenika Lovorko Klešković. Tajnik kluba će i ubuduće biti Ile Katić. uz navedene, u upravu su izabrani Ivica Vlašić i Niko Jakobušić. Na prijedlog predsjednika, sukladno statutu sljedeći tjedan  u upravu će ući još četiri člana. Za ta četiri mjesta u upravi Lonza je predložio Roberta Bendera, Miljenka Meštrovića, Marija Raguža i Joza Prcelu.

Nadzorni odbor NK Župa dubrovačka u sljedećem mandatu će činiti Vlatko Vuletić, Marijo Lučić i Tomislav Kulaš. Predsjednik kluba Đuro Lonza je ujedno osoba ovlaštena za zastupanje, te likvidator kluba.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn