Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Završni radovi na novom terenu igrališta u Čibači - Stigle bale s umjetnom travom (FOTO)

Radovi na novom terenu s umjetnom travom igrališta u Čibači se privode kraju, nakon što je prije nekoliko dna završeno ravnanje podloge i postavljanje završnog pješčanog sloja, danas su u Čibaču stigle bale umjetne trave. Šleper s balama teškim oko 500 kila su istovarili veterani kluba, roditelji i članovi uprave.

Podsjetimo, umjetna trava za igralište u Čibači vrijedna oko 500 tisuća kuna donacija je Hrvatskog nogometnog saveza, a za uređenje podloge, drenažu i ostale pripremne radove je utrošeno 200 tisuća kuna osiguranih iz Općinskog proračuna. Kako bi se cijeli projekt završio, Općina je osigurala dodatnih 150 tisuća kuna za postavljanje ograde, kupnju golova i opreme, te druge završne radove.

Postavljanje trave na podlogu novog igrališta trebalo bi početi krajem ovog ili početkom idućeg tjedna, pa će nogometaši Župe dubrovačke i polaznici klupske škole nogometa novu sezonu početi s puno boljim uvjetima za treniranje i odigravanje utakmica mlađih uzrasta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn