Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Novo pomoćno igralište u Čibači dobilo umjetnu travu, postavlja se i ograda oko terena (FOTO)

Radovi na postavljanju umjetne trave na pomoćnom terenu igrališta u Čibači se privode kraju, veći dio površne terena već je prekriven zelenim travnjakom. Istovremeno su u tijeku radovi na postavljanju ograde oko teren koja će iza golov biti visok osam, a s bočnih strna po šest metara. Radovi teku po planu i u predviđenim rokovima, pa će nogometaši Župe dubrovačke i polaznici klupske škole nogometa novu sezonu početi s puno boljim uvjetima za treniranje i odigravanje utakmica mlađih uzrasta.Podsjetimo, umjetna trava za igralište u Čibači vrijedna oko 500 tisuća kuna donacija je Hrvatskog nogometnog saveza, a za uređenje podloge, drenažu i ostale pripremne radove je utrošeno 200 tisuća kuna osiguranih iz Općinskog proračuna. Kako bi se cijeli projekt završio, Općina je osigurala dodatnih 150 tisuća kuna za postavljanje ograde, kupnju golova i opreme, te druge završne radove.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn