Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Rekonstrukcija skretanja; Od sutra promet za Bosanku obilazno preko Gornjeg Brgata

Grad Dubrovnik putem nadležnog Upravnog odjela za promet u subotu, 26. svibnja započinje interventne radove na rekonstrukciji raskrižja za Bosanku. 

Stoga će nerazvrstana cesta „Put za Bosanku“, od spoja sa državnom cestom D8 do raskrižja nerazvrstane ceste Put za Bosanku – LC 69049 Bosanka – Brgat, od subote, 26. svibnja od 5:30 sati biti zatvorena za sav promet.

Predmetno skretanje jedno je od najnesigurnijih raskrižja na gradskom području s čestim prometnim nesrećama te je upravo povećanje sigurnosti sudionika u prometu osnovni motiv ove žurne intervencije koja se provodi uz suglasnost nadležnih Hrvatskih cesta.

Predviđeno vrijeme trajanja radova je 10 dana, a u navedenom razdoblju promet za Bosanku odvijat će se obilazno preko državne ceste D 223 i naselja Gornji Brgat te obratno.

Promet „magistralom“ za sada će se odvijati obostrano. Ukoliko bude nužno u jednoj fazi radova zatvoriti jedan kolnički trak pritom će se voditi računa da se ti radovi odvijaju u noćnim satima, odnosno u razdobljima manjeg opterećenja prometa, kako bi isti što manje remetili redovno odvijanje prometa državnom cestom.

Mole se svi sudionici u prometu na pridržavanje privremene prometne regulacije postavljene uz kolnik ceste kao i za povećan oprez u prometu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn