Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počela nova školska godina; U klupe župske škole sjela 132 prvašića (FOTOGALERIJA)

Nakon dugog toplog ljeta učionice župske škole ponovno su ispunili njezini učenici, a među njima i 132 prvašića. 125 Najmlađih učenika nastavu će pohađati u zgradama škole na Mljekari i Kantulama, a njih sedam u Područnoj školi Postranje. Prvi dan škole je veliki dan za prvašiće i njihove roditelje za koje je u školskoj dvorani organizirana svečana priredba dobrodošlice. Uz kraći prigodni program  s kojim su ih dočekali stariji učenici, prvašima i njihovim roditeljima se obratio ravnatelj Anton Jurkić.

Ovogodišnji prvaši su dobili besplatne udžbenike Dubrovačko-neretvanska županija, a Općina Župa dubrovačka već po tradiciji  ovogodišnjim prvašima osigurala je prigodne poklon pakete za održavanje nastave likovnog odgoja od 01. do 4. razreda. Priredbi je nazočilo i općinski načelnik Silvio Nardelli sa suradnicima.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2017/obrazovanje/priredba_prvasi17{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn