Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Poziv za prijavu potreba za korištenje školske sportske dvorane na Mljekari

U prošloj školskoj godini uspješno je započeto korištenje školske športske dvorane OŠ Župa dubrovačka. Osim prioritetnog korištenja za održavanje satova redovne nastave tjelesne kulture i aktivnosti školskog sportskog društva „Brenum“dvorana je bila dostupna i ostalim korisnicima uz određenu novčanu naknadu kojom se pokrivaju troškovi nastali iz samog korištenja iste.

Pozivaju sve udruge, klubovi, grupe građana, rekreativci i ostale interesne skupine da iskažu svoje zanimanje za potencijalno korištenje školske sportske dvorane u šk.g. 2017/18 i to u pogledu broja termina, vremenu korištenja dvorane, duljini trajanja termina, potrebama za veličinom prostora, vremenskom razdoblju u godini i sl.

Obrazac s ispunjenim podacima vezanim uz interes korištenja školske sportske dvorane potrebno je dostaviti u OŠ Župa dubrovačka najkasnije do 19.09 2017.g. (osobno ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili fax:020 486450 nakon čega će se razmatranjem potreba utvrditi raspored i način korištenja školske sportske dvorane.
Evidencijom interesa i potreba, te kvalitetnim planiranjem vjerujemo kako će se korištenje dvorane organizirati na sveopće zadovoljstvo svih zainteresiranih korisnika - navodi se u obavijesti iz OŠ Župa dubrovačka.

OBRAZAC


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn