Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mjesec hrvatske knjige u župskoj školi; Posjeta knjižnici, galeriji, kazalištu i kinu

Povodom Mjeseca hrvatske knjige u organizaciji učitelja Hrvatskoga jezika i Likovne kulture učenici petih razreda OŠ Župa dubrovačka u utorak 31. listopada posjetili su knjižnicu, galeriju, kazalište i kino.

Najprije su posjetili gradsku knjižnicu gdje ih je knjižničarka upoznala s djelatnostima knjižnice i pozvala ih da se pridruže mnogim zanimljivim radionicama koje se organiziraju u knjižnici. Osim samog posjeta učenici su se i učlanili i postali korisnici knjižnice. Nakon knjižnice uputili su se u Galeriju Dulčić, Masle, Pulitika s učiteljicom Likovne kulture. Učenici su pripremili kratko izlaganje o dubrovačkim slikarima i razgledali izložbu fotografija. Potom su se kratko družili ispred kipa Marina Držića gdje su učiteljice Hrvatskoga jezika imale kratko izlaganje i kviz o kazalištu i Marinu Držiću. Posljednje i najomiljenije odredište bilo je kino gdje su gledali ekranizaciju romana Ivana Kušana Uzbuna na Zelenom Vrhu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn