Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Lidrano 2018; Na Županijsku smotru idu Josip Bačić i dramska grupa župske škole

U Domu kulture u Cavtatu danas je održana Međuopćinska smotra Lidrano 2018. na kojoj su sudjelovali učenici triju osnovnih škola; Cavtat,   Gruda i  Župa dubrovačka.

U kategoriji literarnih radova Osnovnu školu Župa dubrovačka su predstavljale učenice 6. razreda Gabrijela Matković, Paula Miloslavić i Maris Daničić, a u kategoriji novinarskih radova  Helena Marić i Stijepo Purin iz 8. b razreda.

Scenskim nastupima su se predstavili učenici Laura Lazarević iz 6. d, Josip Bačić iz 5. b, te dramska grupa učenika od 5. do 8. razreda u sastavu: Vlaho Srijense, Aneta Škarica, Laura Lazarević, Marin Radić, Dan Vukelić, Marija Turčinović, Karlo Vučičević, Ilona Humek, Josip Bačić i Dora Vekarić.

Na Županijskoj smotri koja će se održati 13. veljače u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku, župsku školu  će predstavljati učenik Josip Bačić s monologom „Sretni dani“, te dramska grupa s igrokazom „Nasilje nije u modi“.

Učenike je za scenski nastup pripremala voditeljica dramske grupe profesorica Asija Kursar, a mentorica učenicima autorima literarnih radova je profesorica Jozefina Domazet Delić.

Međuopćinsku smotru Lidrano 2018.su kao voditeljice programa vodile učenice OŠ Župa dubrovačka Marta Lasić i Steffani Klešković, a u uvodnom dijelu programa s recitacijom „Jabuka“ nastupila je učenica  Marta Lukšić.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/lidrano18-cavtat{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn