Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

“Zašto su prve godine najvažnije?” - predavanje autora i terapeuta Tomislava Kuljiša (FOTO)

Poznati stručnjak za rani i osobni razvoj Tomislav Kuljiš, održao je sinoć u hotelu Valamar Lacroma dinamično i zanimljivo predavanje na temu “Zašto su prve godine najvažnije?”. Prisutni su imali jedinstvenu priliku prodrijeti malo dublje u sebe, preispitati se kao partnera i roditelja te pokušati uvidjeti koje greške rade u odgoju svoje djece.


Tomislav Kuljiš osnivač je Centra za prirodno roditeljstvo i IPD Centra za osobni razvoj koji niz godina djeluju u Zagrebu, a u novije vrijeme i u Rijeci, Ljubljani i Beogradu. Od ove godine i Dubrovnik se pridružuje organiziranim predavanjima i radionicama. Gospodin Kuljiš će voditi interaktivna predavanja dok će radionice voditi Morena Škokić, terapeutkinja osobnog razvoja. Prilika je to za mnoge da osvijeste svoje probleme iz ranog djetinjstva i unaprijede odnose sa svojom djecom kao i partnerske odnose.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2018/obrazovanje/kulis_predavanje{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn