Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

I župski vrtić dobio naputak; "Od pohađanja vrtića izuzeti necijepljenu djecu"

Zbog prisutnosti rizičnih čimbenika za javljanje i širenje epidemije u županiji  Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko neretvanske županije uputio je ravnateljicama Dječjih vrtića, među kojima i župskog, naputak u skladu s Programom zdravstvene zaštite djece, higijene i pravilne prehrane djece u dječjim vrtićima, o obvezi izuzimanja djece starije od godinu dana koja nisu cijepljena protiv ospica, od pohađanja vrtića sve dok se ne procijepe.

I djelatnice vrtića, ako nemaju dokumentiran dokaz o primitku dvije doze cjepiva protiv ospica ili laboratorijsku potvrdu preboljenja ospica iz postojeće medicinske dokumentacije, moraju odmah primiti jednu dozu cjepiva protiv ospica, rubele i mumpsa, a sve u cilju sprječavanja daljnjeg širenja ospica - navodi se u dopisu koji je ravnateljima vrtića uputio ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo  dr. med. spec. epidemiologije Mato Lakić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn