Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Dječji vrtić Župa dubrovačka poziva na zajedničko obilježavanje Dana kruha

Dječji vrtić Župa dubrovačka poziva roditelje, bake, djedove i ostale žitelje Župe dubrovačke na zajedničko obilježavanje Dana kruha na trgu ispred Općine, u petak 26. listopada, u 10 sati. U slučaju kiše proslava će se održati u Općinskoj vijećnici.

- Družit ćemo se uz dječji program te uživati u kruhu i pecivima koja su zajednički pripremili roditelji, djeca i odgojiteljice. Druženje će biti i humanitarnog karaktera, a sve prikupljene novčane priloge planiramo donirati za liječenje djevojčice Gabriele koja pohađa naš vrtić. Pripremljenu hranu blagoslovit će svećenik don Bernardo Pleše. Veselimo se druženju s Vama i pozivamo Vas da dođete u što većem broju - poručuju iz Dječjeg vrtića Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn