Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Obavijest o upisima djece u župski dječji vrtić i jaslice za pedagošku 2019./2020. godinu

Upravno vijeće Dječjeg vrtića "Župa dubrovačka" oglasilo je upise djece u dječji vrtić i jaslice za pedagošku 2019./2020. godinu. Zahtjevi za upis primat će se od 2. svibnja do zaključno 16. svibnja u prostorijama vrtića i to po sljedećem rasporedu:

Ponedjeljak od 08:00 do 12:00 sati
Utorak od 14:00 do 18:00 sati
Srijeda od 08:00 do 12:00 sati
Četvrtak od 14:00 do 18:00 sati
Petak od 08:00 do 12:00 sati

Zahtjeve za upis djece podnose roditelji djece s prebivalištem na području Općine Župa dubrovačka za djecu koja navršavaju za jaslice jednu godinu života do 31.08.2019. godine, a za vrtić (primarni jutarnji i skraćeni popodnevni) tri godine života do 31.08.2019. godine.

Djeca se upisuju u vrtić i jaslice uz primjenu prednosti iz Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić Župa dubrovačka. Zahtjev za upis podnosi se na posebnom obrascu koji je sastavljen sukladno odredbama Pravilnika. Zahtjev za upis, kao i opći podaci o djetetu i obitelji, mogu se preuzeti u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka i na web stranici Dječjeg vrtića (www. vrtic-zupa-dubrovacka.hr). Uz zahtjev je potrebno priložiti upisnu dokumentaciju koja je navedena u obrascu za upis.

Iz Dječjeg vrtića "Župa dubrovačka" napominju da je na upise obavezno dovesti dijete koje se upisuje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn