Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Edukacija za odgojitelje, stručne suradnike i ravnatelje u predškolskim ustanovama u župskom vrtiću

U organizaciji Dječjeg vrtića Župa dubrovačka u petak i subotu se  održao drugi modul edukacije za odgojitelje, stručne suradnike i ravnatelje u predškolskim ustanovama s temom „Razvijanje profesionalnih kompetencija odgojitelja u suvremenom dječjem vrtiću – Identifikacija i rad s darovitom djecom u dječjem vrtiću". Navedena edukacija je plaćena sredstvima dobivenim na projektu „Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića općine Župa dubrovačka“.

Edukaciji su se uz djelatnice Dječjeg vrtića pridružile i stručne suradnice i odgajateljice iz Dječjeg vrtića Orebić, Dječjih vrtića Dubrovnik te Dječjeg vrtića Konavle.

Prvog dana, u petak ravnateljica župskog rtića Marija Jelić je otvorila edukaciju pozdravivši sve prisutne. Potom je Igor Longo, prof. psihologije, vanjski suradnik Dječjeg vrtića „Cvit Mediterana“ u Splitu, održao predavanje „Darovita djeca i njihova motivacija.“ Zatim je ravnateljica Dječjeg vrtića „Cvit Mediterana“ u Splitu, Mirjana Bakotić prof. pedagogije održala predavanje „Obogaćeni programi u radu s djecom predškolske dobi“.

Drugog dana u subotu edukaciju je nastavio Igor Longo, prof. psihologije s predavanjem „Evaluacija i samoevaluacija kao ključni element unaprjeđenja rada s darovitima“. Potom su Ranka Mustić i Nives Urlić, odgojiteljice Dječjeg vrtića ,,Cvit Mediterana" u Splitu, održale radionicu za dvije grupe odgojitelja s temom „Aktivnosti za poticanje razvoja darovite djece“.

Susret je završio ispunjanjem evaluacijskih listića te dogovorom o zadnjem susretu koji je ujedno i posljednji modul navedene edukacije koji će se održati u Dječjem vrtiću Cvit Mediterana u Splitu.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn