Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski vrtić može primiti svu prijavljenu djecu bez obzira na ostvareni broj bodova

Upravno vijeće Dječjeg vrtića Župa dubrovačka na sjednici održanoj dana 19. lipnja donijelo je odluku o upisu djece za sljedeću pedagošku godinu.

U pedagoškoj 2019./2020.godini župski vrtić je u mogućnosti primiti svu prijavljenu djecu na upisnom roku bez obzira na ostvareni broj bodova. Upravno vijeće dječjeg vrtića Župa dubrovačka postupilo je sukladno tome, i donijelo Odluku o upisu sve prijavljene djece. Bez obzira na navedeno, upis u vrtić neće biti moguć bez važeće zdravstvene potvrde pedijatra, da je dijete sposobno za pohađanje dječjeg vrtića.

Za upis u jaslice (1.- 3. godine života) prijavljeno je 74 djece, u skupinu od 4.do 7. godine života 26 djeca, dvoje djece za popodnevni program, te jedno za program predškole.

ODLUKA

O UPISU DJECE U DJEČJI VRTIĆ ŽUPA DUBROVAČKA ZA PEDAGOŠKU 2019./2020. GODINU


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn