Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U ponedjeljak počinje nova školska godina, prvog dana učenicima će biti podijeljene knjige

U ponedjeljak 9. rujna počinje nova školska godina, ove je godine u sklopu reforme školama prvi put Odlukom o početku i završetku nastavne godine, broju radnih dana i trajanju odmora učenika osnovnih i srednjih škola za školsku godinu 2019./2020. školama i osnivačima ponuđeno više mogućnosti realizacije odmora za učenike.  Škole u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odabrala je prvi kalendar, po kojemu zimski odmor počinje 23. prosinca i traje do 10. siječnja. Proljetni odmor počinje 10. travnja i završava 17. travnja 2020. godine.

Svi učenici od 2. do 8. razreda Osnovne škole Župa dubrovačka trebaju doći u školu u 8:00 sati. Učenici 2. a,b,c. trebaju doći u novu školu, a svi ostali učenici razredne nastave su u staroj školskoj zgradi. Učenici 2., 3. i 4. razreda Područne škole Postranje trebaju doći u 8:00 sati u svoju školu.

Produženi boravak za prve i druge razrede kreće od utorka, 10. rujna 2019.

Svečana priredba za sve prvaše (uključujući i prvaše iz PŠ Postranje) održat će se u novoj školskoj dvorani u 11:00 sati. Nakon priredbe će sa učiteljicama otići u svoje učionice.

Prvog dana nastave svim učenicima će biti podijeljene nove knjige.

Autobusi kreću po ustaljenom rasporedu, a povratak je organiziran u 10:30.

Svim učenicima naše škole želimo sretnu i uspješnu školsku godinu.Iz župske škole obavještavaju da zbog tehničkih problema u sustavu CARNET školske mrežne stranice trenutno nisu u funkciji.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn