Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U našoj županiji štrajk se nastavlja i sutra - Davorka Bronzić iz SHU zahvaljuje roditeljima

Djelatnici škola u Dubrovačko neretvanskoj županiji će u štrajku biti i sutra, potvrdila nam je to povjerenica Sindikata hrvatskih učitelja župske škole profesorica Davorka Bronzić.

- Zahvaljujem župskim roditeljima na podršci i nadam se da će se ovakvo zajedništvo nastaviti i sutra i u narednim danima štrajka. Bitno je naglasiti da upravo ovaj štrajk nije za novac već za dostojanstvo. Koeficijent složenosti poslova najniži od svih javnih službi govori da naš poslodavac smatra da naš posao nije složen. Bitno je da se ovaj problem prepozna i da se od štrajka ne odustaje. Vrijeme je da Vlada shvati da nam ne može nametnuti sve veće obveze i odgovornosti, a da nas u sustavu plaća rangira na samo dno.

Ovim putem želimo i našim učenicima poslati poruku za život i primjer kako se treba složno, demokratskim putem, boriti za svoja prava.  Nemojmo dozvoliti da bolje obrazovanje bude samo floskula u političkim govorima - poručila je profesorica Bronzić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn