Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Djelatnici hotela Hilton Imperial uredili dvorište ispred stare škole na Kantulama

Sve veći broj firmi, naročito onih međunarodnih, uviđa mogućnost utjecaja koje mogu imati u lokalnoj zajednici te zajedno sa svojim zaposlenicima pokreću socijalne aktivnosti i projekte u svojoj okolini.

Jedna od takvih firmi je Hilton Imperial Dubrovnik. Ove godine odlučili su urediti dvorište naše škole, imajuću u vidu kako je naša škola druga najbrojnija u županiji.

Naime, u hotelu djeluje tzv Blue energy tim, koji okuplja predstavnike svih odjela, te kroz godinu organiziraju aktivnosti usmjerene prema povećanju razine usluge svojih gostiju i zaposlenika, ali i zaštite okoliša te edukaciji zaposlenika o važnosti sudjelovanja u lokalnoj zajednici kroz projekte. Tako su kroz svoj projekt obojali ogradu i popravili klupe, te nabavili i ocrtali tri drvena koluta od struje. Osim ovoga, ocrtali su dvorište s pet društvenih igara kao što su školica, trica itd, kako bi najmlađima pružili priliku za kvalitetnu i veselu igru s vršnjacima u vrijeme odmora, te prije i poslije škole.

Inače, Hilton Imperial Dubrovnik, dobio je za svoj rad u zajednici i priznanje Volonterskog centra 2017. godine za svoj projekt u centru Josipovac.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn