Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Sazvana 18. sjednica Općinskog vijeća, na dnevnom redu Izvješće o radu Općinskog načelnika

Predsjednik Općinskog vijeća Lovorko Klešković za utorak 19. studenoga s početkom u 13:00 sati, sazvao je 18. sjednicu Općinskog vijeća.

Kao druga točka dnevnog reda nakon prihvaćanja zapisnika sa 17. sjednice je Izvješće o radu Općinskog načelnika Općine Župa dubrovačka za razdoblje od  1. siječnja do 30. lipnja 2019. godine.

Na dnevnom redu su i izmjene i dopune Proračuna za 2019. godinu sa izmjenama i dopunama Programa rada za 2019. godinu, izmjene i dopune Programa održavanja komunalne infrastrukture, kao i Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, Programa održavanja nerazvrstanih cesta, utroška sredstava od naknade za nezakonite izgrađene zgrade i sredstava od naknade za eksploataciju mineralnih sirovina u 2019. godini.

Pred vijećnicima je i Odluka o lokalnim porezima Općine Župa dubrovačka.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn