Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Načelnik pozvao Župljane na prezentaciju Studije izvedivosti ceste Dubrovnik - granica Crne Gore

Općinski načelnik Silvio Nardelli na današnjoj sjednici Općinskog vijeća pozvao je sve vijećnike i sve mještane Župe dupe dubrovačke da dođu na večerašnju u prezentaciju Studije izvedivosti ceste Dubrovnik- granica Crne Gore, izrađenu od strane Instituta IGH d.d., koja će se zbog velikog interesa javnosti umjesto u velikoj vijećnici Općine održati u Kongresnoj dvorani Orlando hotela Sheraton.

- Zamolio bi sve vijećnike, kao i sve Župljane da se svi skupa ozbiljno pozabavimo ovom temom. Studija donosi četiri varijante rješenja dijela ceste kroz Župu, želio bi da se svi maksimalno uključimo, jer je ovo stvar koja će dugoročno obilježiti Župu.

Moramo izabrati ono najbolje od onoga što nam se nudi, jer trenutačna situacija i svi pokazatelji po pitanju prometa nam ne idu u prilog i držim da ovo mora biti prioritet, da moramo što prije, bar s naše strane definirati trasu kako bi se mogli nastaviti poslovi oko projektiranja i izgradnje buduće ceste. Svjesni smo činjenice da Župa već danas ima alarmantnu situaciju, koja će uskoro realizacijom turističkih projekata u Kuparima i Platu, potencijalnom izgradnjom Kongresnog centra u Kuparima, te nizom manjih privatnih investicija postati neodrživo. Zato Vam molim da u što većem broju dođemo večeras u 20 sati u Kongresnu dvoranu hotela Sheraton - poručio je načelnik Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn